Kinderyoga Workshop

Op 30 januari 2019 om 14:30 geeft Mirjam van der Beek een kinderyoga workshop bij Annemarie Braun-Zorg voor Body & Mind.

Aan de hand van een verhaal gaan de kinderen op avontuur en maken kennis met yogahoudingen. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, versjes en liedjes. Ademhaling, ontspanning, vertrouwen, samenwerking en (lichaams-)bewustzijn vormen de basiselementen van de lessen. Naast de asana’s (yogahoudingen) maken de kinderen spelenderwijs kennis met pranayama (ademhalings) oefeningen en meditatie.
De Kinderyoga-lessen worden afgestemd op het niveau van de leerlingen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Mirjam van der Beek is afgestudeerd als Hatha Yoga docent bij Timsa Yoga in Rotterdam. In 2017 heeft zij de RCYT Yoga Alliance gecertificeerde Children’s yoga Teacher Training in Tanzania gevolgd bij Helen Purperhart. Zij heeft bij verschillende yogadocenten in verschillende yogastijlen les gevolgd. Ze heeft de volgende bijscholingen gevolgd na haar docentenopleiding: ‘Wobbelyoga voor Kinderyogadocenten’, ‘Yoga voor de Kinderbuik’, Online Kinderyoga, Kinderyoga op de Plank, Kinderyoga op de stip, Kindermassage, Oriëntatiecursus Yoga en “Docent tieneryoga’ bij Helen Purperhart. Zij is werkzaam voor verschillende yogascholen en geeft Yoga aan kinderen, jongeren en volwassenen. In haar lessen combineert zij graag muziek met yoga. Zij is geregistreerd yogadocent bij het Jip en Jan keurmerk.

Via deze link kunt u uw kind inschrijven.