Route

MET DE AUTO NAAR DE LOCATIE

Op 1526 kilometer van Amsterdam ligt Monteleone d’Orvieto en een kilometer buiten het dorp (hemelsbreed) ligt de locatie. Het dorp en het huis zijn goed bereikbaar via de Autostrada A1 vanuit het noorden en vanuit het zuiden.

MET DE TREIN NAAR DE LOCATIE

Vanuit Nederland kun je een treinreis boeken naar Rome Termini. Aldaar aangekomen neem je de trein naar Fabro . Transfer van Fabro naar de locatie wordt na overleg door ons verzorgd.

MET HET VLIEGTUIG NAAR DE LOCATIE

1. Florence – Amerigo Vespucci
2. Rome – Ciampino
3. Rome – Fiumincino
4. Pisa
5. Perugia – Aeroporto dell’Umbria

1) Het vliegveld Amerigo Vespucci van Florence (Toscane) ligt op 160 kilometer van de locatie. Het is een piepklein vliegveld waar je dus snel landt en wegrijdt; Je hoeft slechts de autostrada A1 in zuidelijke richting (richting Rome) te volgen en de juiste afslag te nemen. De maatschappij Allitalia vliegt vanaf Amsterdam naar Florence.

2) Rome Ciampino is het vliegveld aan de zuidkant van Rome (Lazio). Vanaf het vliegveld is het 165 kilometer naar de locatie. Ciampino is een klein vliegveld en eenvoudig te bereiken. Het is gemakkelijk om ter plekke een auto te huren; daarna volg je de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en neemt de juiste afslag. Diversen maatschappijen vliegen vanaf Amsterdam (Transavia, KLM etc.) naar Rome. De maatschappij Ryan Air vliegt vanaf Eindhoven naar Rome Ciampino.

3) Fiumincino is het grootste vliegveld van Rome en ligt aan de zuidwestkant van de stad. Om bij de locatie te komen moet je eerst om Rome heen; de afstand is 178 kilometer. Je volgt de autostrada A1 naar het noorden (richting Florence) en rijdt zo Umbrië in. De maatschappij Easyjet vliegt van Amsterdam Schiphol naar Fiumincino, samen met KLM en Transavia (vanaf Rotterdam en Amsterdam).

4) Pisa (Toscane) ligt het verst af van de locatie, namelijk 240 km. Toch is het een prima alternatief, omdat het een klein vliegveld is en ook het grootste deel van de reis over de A1 gaat.
De maatschappij Transavia vliegt vanaf Schiphol naar Pisa, en Ryan Air vliegt van Maastricht naar Pisa.

5) Het vliegveld van Perugia (Umbrië) ligt op slechts 50 kilometer van De locatie. Maatschappij Ryanair vliegt vanuit Londen en Brussel Zuid (Charleroi) naar Perugia. Mocht u geen auto willen huren dan kan in overleg een transfer vanaf deze luchthaven door ons verzorgd worden.