104

Yoga & Geniet vakantie Italië, nieuwe planning: 9 t/m 16 juni 2019

Yogavakantie voor levensgenieters

Uniek concept:

Ontspannen en inspannen, cultuur, relaxen, luxe, genieten en lekker eten!

Geen detox, darmspoelingen of andere ontberingen? Maar gewoon heerlijk Yoga en meditatie beoefenen op vakantie onder leiding van een ervaren docent en niet inleveren op luxe, cultuur, mooie excursies en lekker Italiaans (eventueel vegetarisch) eten en (wijn) drinken en dat ook nog tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Voor iedereen die al Levensgenieter is, of het wil worden. Voor hen die al weten wat Yoga voor je doet, of dit voor het eerst willen ervaren. Zowel beginners als gevorderden vinden uitdaging!. En voor iedereen tussen de 18 en ….. die op een geweldige locatie Yoga en Genieten naar het volgende niveau wil brengen.

Programma

Yogavakantie Programma Yoga BodegravenDe afgelopen jaren hebben we reeds 3 maal dit unieke concept mogen neerzetten in Umbrie, Italië.

Het programma is op basis van halfpension (ontbijt en avondmaaltijden inclusief wijn en water inbegrepen) en inclusief alle 13 yogalessen van 1,5 uur.Yogavakantie Italie Programma

De yogalessen en maaltijden gebruiken we samen. Maar het is zeker ook mogelijk om samen te reizen met een partner die niet deelneemt aan de Yogalessen.

Daarnaast geldt voor ons: Heb je andere plannen of wil je vooral géén programma? Prima! Niets hoeft, alles mag: de kunst van het leven genieten staat bij ons voor op!

Iedere ochtend beginnen we na een kopje thee en koek/fruit met een 1,5  uur durende Yogales (Power/Vinyasa Flow Yoga). Na de les staat er een overheerlijk ontbijt voor je klaar.

Iedere namiddag besluiten we de dag met 1,5 uur Yin yoga en meditatie (Yoga Nidra). Dit gedeelte wordt door de deelnemers als hele bijzondere verdieping ervaren.

Yoga en Meditatie

Yogavakantie Power yoga Bodegraven De Yogalessen die in de ochtend gegeven worden zijn Power /Vinyasa Flow Yoga lessen. Deze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden.

De lessen aan het einde van de dag zijn een combinatie van Yin Yoga en meditatie. Deze lessen zijn voor alle niveau’s te volgen. Ook Yoga Nidra komt uitgebreid aan bod. Alle deelnemers van de afgelopen jaren van zowel onze Yoga & Geniet weekenden als weken in Italië ervaren dit gedeelte als een enorme verdieping. Een verbreding van hun Yoga kennis, maar ook inzicht in eigen situaties en het vergroten van de ontspanning. Het is wel de slagroom op het toetje genoemd.

Hier kunt u een video bekijken van een onderdeel van een les die tijdens een Yoga & Geniet vakantie gegeven is.

Wie zijn wij?

Ook op onze Yoga & Geniet vakantie zul je bij ons, Rob en Annemarie Braun, zoals je (misschien al) van ons gewend bent in onze eigen Yogastudio in Bodegraven en de psychotherapeutische praktijk van Annemarie in goede handen zijn.Annemarie Braun Yoga docente

Annemarie heeft een praktijk voor psychotherapie en coaching en is Yoga docente. Yoga is haar met de paplepel Gastheer Robingegoten. Haar vader gaf in haar vroege jeugd al yoga lessen. Daarnaast heeft zij een jarenlange klassiek ballet achtergrond. Pas toen zij al enige tijd therapeut was kwam de wens om zelf ook yoga lessen te gaan geven. Door haar praktijk zag zij steeds meer het belang van het bewust omgaan met lichaam en geest. Power Ashtanga/Vinyasa Flow Yoga en het herstellende en ontspannende Yin Yoga geven daar voor haar de beste invulling aan. De kracht, de dynamiek maar zeker ook het met beide benen op de grond staan maken deze vormen van Yoga voor haar zo aantrekkelijk. U zult dit dan ook in iedere les bij haar terugvinden. Omdat Yoga een oneindige reis is blijft ze met veel plezier na- en bijscholing volgen bij nationale en internationale docenten o.a. Tonnie Goes, Baron Baptiste, Doug Keller, Robert Boustany, Kino McGregor, David Swenson, Skadi van Paasschen en vele anderen.

Rob zal tijdens uw verblijf uw gastheer zijn. Rob ’s grootste passie is lekker eten en drinken! Rob is vinoloog, hobby kok, enthousiast gastheer maar vooral Levensgenieter! Rob is helemaal in zijn element als jij dat bent. Hij zal zich deze week dan ook voor de volle 100% voor je inzetten en heeft maar één wens: dat je Geniet!

Boekingen

Bent u net zo enthousiast als wij geworden? Voor vragen en boekingen neem contact op met info@annemariebraun.nl of bel: 06-1796 5067 en vraag naar Rob of Annemarie.

  • Voor meer informatie over de locatie, klik hier
  • Voor meer informatie over tarieven klik hier
  • Voor de vervoer naar de locatie klik hier