YOGA & MEDITATIE LESSEN

Na 12 jaar een eigen yogastudio gerund te hebben en tot wel 14 groepslessen, van Power (Ashtanga) yoga, Vinyasa (Slow)Flow yoga, Yin yoga, Yin/Yang yoga en meditatie (o.a. Yoga Nidra) per week te hebben gegeven naast mijn praktijk voor psychodynamische therapie besloot ik in 2020 dat het tijd was voor wat meer rust in mijn leven. Ik verkocht de grote studio maar yoga- en meditatielessen geven zit in mijn bloed en belangrijker nog in mijn hart. De oplossing is dus: meer mensen bereiken in minder tijd door live online yogalessen.

Ik heb er voor gekozen om dit in een Facebookgroep: Online yoga met Annemarie & Marina  te doen. Omdat dit voor iedereen gebruiksvriendelijk is en omdat alle lessen erin blijven staan. Dus: vond je een les superfijn dan kun je deze zo vaak als je wilt opnieuw doen. In de groep vind je zowel yoga- en meditatielessen van mijzelf als van Marina die door mij opgeleid is. Daarnaast blijven alle lessen ook in de Facebook groep staan zodat je een schat aan yogalessen ter beschikking hebt die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Wil je mee doen met de online yogalessen? Dien dan een lidmaatschapverzoek in op Facebook Je betaalt €6 per week.

Elke week komen er 4 lessen bij:

De dagen en tijdstippen van de lessen kunnen wisselen. Elke week wordt er in de Facebokgroep bekend gemaakt wanneer de lessen “live”  zijn. Deze kun je uiteraard ook op een ander tijdstip volgen. Alle lessen blijven staan in de groep zodat je een overvloed aan yoga- en meditatielessen tot je beschikking krijgt zo lang je lid blijft van de groep.

Dit alles voor slechts €6 per week. Zolang je lid blijft van de groep blijf je toegang houden tot alle lessen.