December aanbieding 2018

Deze decembermaand komen we voor het eerst met deze zeer speciale YOGA aanbieding waar SLECHTS 10 PERSONEN gebruik van kunnen maken in de enige echte Yogastudio in Bodegraven. En je maakt hier niet alleen jezelf of een ander blij mee.

Uit onderzoek blijkt dat fysieke cadeaus minder enthousiast ontvangen worden dan een beleving. Mensen vinden een geluksmoment in de vorm van een beleving belangrijker. Als je yoga cadeau geeft aan jezelf of een ander, geef je naast ontspannende momenten ook een erg leuke en gezonde belevenis  Door yoga zit je goed in je vel wat ook een positieve uitwerking heeft op je omgeving. Dus als je yoga aan jezelf of een ander cadeau geeft deze maand, geef je meer dan 1 persoon een heel fijn cadeau en dat voelt altijd extra feestelijk.

Natuurlijk leveren ook wij een extra bijdrage deze maand: 5% van deze extra yoga omzet in de maand december doneren wij aan Kika. Dus geef dit jaar “the gift that keeps on giving”.

Gedurende maand december kunnen 10 personen een 10 LESSEN strippenkaart kopen voor EEN STUNT PRIJS van €99 (t.w.v. €125) en krijgen een yoga top en voor heren een donkerblauw sport t-shirt  in de eigen maat en een tas erbij cadeau* (t.w.v. €26,50)

Grijp nu je kans om (hernieuwd) kennis te maken met Yoga. Het zijn 10 lessen die je alleen in december 2018 kunt aanschaffen. Je kunt dan in december, januari of februari starten. Vanaf het moment van je eerste les is de strippenkaart 3 maanden geldig.

*Zolang de (beperkte) voorraad strekt, wees er snel bij!

De aanbieding kun je aanschaffen via deze link

Volg na het klikken op de link de volgende stappen:
– Nadat je je gegevens ingevuld hebt, krijg je een link op het door jouw opgegeven e-mailadres.
– Klik op deze link en vul je gegevens aan en bevestig deze.
– Nu kom je terecht in ons lesrooster. Met de pijltjes naast “deze week” bovenaan de pagina beweeg je een week voor of achteruit.
– Klik op de blauwe knop “boek nu” achter de les van je keuze en bevestig je keuze.
– Nu vraagt het systeem je een strippenkaart of abonnement te kiezen. Kies onder “Strippenkaarten” de optie ” December aanbieding 10 lessen voor €99″.
– Nu kun je kiezen voor direct betalen met iDeal of via PIN in de studio. Let op betaling dient in december 2018 te geschieden!
– Nu sta je ingeschreven voor je eerste les.

Als je de aanbieding online aanschaft, stuur ons dan even een email: info@annemariebraun.nl met je maat zodat we een top/t-shirt in jouw maat voor je kunnen reserveren!

Tot gauw in de studio 😀