Prive yoga- en meditatie lessen

Misschien vind je het gewoon prettig om een privé les te krijgen maar het is ook zeer geschikt als een voor jou op maat gemaakte sessie voor jouw specifieke lichamelijke of emotionele klacht(en).

Stress is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem. Hierdoor kunnen spanningen in het lichaam ‘vast’ gaan zitten en het natuurlijk evenwicht verstoren. Met yoga is het mogelijk ruimte te creëren in lichaam en geest, door middel van bewegen, meditatie en specifieke ademtechnieken.

In een privé les bundelt Annemarie haar krachten als ervaren psychodynamisch therapeut en yoga/meditatie docent zodat er een therapie vorm kan ontstaan die zowel op lichamelijk als op emotioneel niveau zijn uitwerking heeft. Er wordt voor een yoga vorm gekozen die bij jou past.

Een privé les kan een mooie aanvulling zijn op mijn online yogalessen of groepsyoga lessen. Want dat extra stukje persoonlijke aandacht maakt dat yoga ook echt JOUW yoga wordt.

De privé lessen worden gegeven op de woon of werklocatie van de cliënt. Het uurtarief is €65,00 inclusief 21% BTW. Reiskosten gaan in overleg.

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak

Ook workshops of  yoga op de werkvloer behoren tot de mogelijkheden, klik hier voor meer informatie