Ivanka van Dusseldorp

Ik ben Ivanka van Dusseldorp, (1977), getrouwd, moeder van 2 dochters (2012 en 2016) en woon in Bodegraven. Naast het werk als acupuncturist ben ik werkzaam als neonatologieverpleegkundige (te vroeg- en zieke pasgeboren baby`s).

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de TCMA te Amsterdam. Deze opleiding ben ik gaan volgen, omdat ik door eerdere ervaringen gefascineerd ben geraakt door de Chinese geneeskunde en de theorie erachter. Ik heb ook zelf mogen ervaren wat acupunctuur kan betekenen. Het is heel bijzonder om te zien wat er kan veranderen door een paar acupunctuurnaalden.

Acupunctuur is er voor iedereen van jong tot oud. Het gaat onder andere over: het leven met de seizoenen, over gezond eten, bewust leven, balans in rust en activiteit. Het totaalplaatje moet kloppen om gezondheid in stand te houden, dan wel terug te krijgen.

Om mijn kennis op peil te houden heb ik intervisiemomenten met oud klasgenoten en nascholingen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Deze staat garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden.

Voor meer informatie wil ik u graag doorverwijzen naar mijn website

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met: 06-2123 0896, spreekt u bij geen gehoor a.u.b. de voicemail in, dan neem ik contact met u op (dit kan dezelfde dag of een dag later zijn i.v.m. mijn werk in het ziekenhuis).

CV

2015 cursus connectiesensor bij Healthcare-Academy Den Hoek

2011-2015 opleiding tot acupuncturist bij TCMA

2011 cursus lecher antenne bij Healthcare-Academy Den Hoek

2005-heden neonatologieverpleegkundige

1999-2005 werkzaam op diverse plekken als verpleegkundige met meervoudig verstandelijk gehandicapte kinderen en op een kinder- en couveuseafdeling en in de kraamzorg

1995-1999 opleiding HBO-V, verpleegkunde